Csoportos Tanfolyam Tudnivalók

“A legjobb síelő az, aki a legjobban szórakozik!”
Szerezz nálunk életre szoló élményeket és tanulj meg síelni biztonságban!

 

Általános információk

A 2018-19-es csoportos tanfolyamok április 14.-vel zárulnak.

A 2019-20-as csoportos tanfolyamokra már lehet jelentkezni!

A csoportos tanfolyamok 2019 szeptember 16.-ai héten indulnak és 2020 április 19.-ig tartanak! Kiscsoportos tanfolyamok heti egy alkalmasak, a csoportlétszám maximum 7 fő, 2 oktató foglalkozik a kezdő csoportokkal, a középhaladó, haladó csoportokkal pedig 1 oktató, így tudjuk biztosítani a hatékony oktatást. Egy edzés 60 perc időtartamú. Az edzések hétvégén és ünnepnapokon is megtartásra kerülnek, kivéve a karácsonyi szünet 2019. 12. 21. – 2020. 01. 03.-ig és a március 15.-ei szünet 2019. 03. 9 – 15.-ig. Nem tudjuk garantálni, hogy minden alkalommal azonos oktató tartja az edzéseket, mivel oktatóink a külföldi havas táborokban is megfordulnak, helyettesítésről azonban mindig gondoskodunk.

Új vendégeinket kérjük hogy egyszeri alkalommal személyesen láttogassanak el a FreeRide Club irodába klubkártyát kiváltani! Szükséges pótlásra jelentkezéshez, illetve a későbbi kedvezményekhez. Díjmentes.

Szükséges felszerelés

Sífelszerelést (sílécet, sícipőt és bukósisakot) a helyszínen ingyenesen biztosítunk. Sportos időjárásnak megfelelő zárt öltözék javasolt. Meleg időben kérjük a vékony hosszúnadrágot, hosszúszárú zoknit és vékony kesztyűt. Esőben és havazásban is megtartjuk az edzéseket, kérjük az időjáráshoz illő öltözék használatát.

Hiányzás

Betegség vagy egyéb program miatti hiányzás esetén lehetőség van a kimaradt edzés pótlásra. Ebben az esetben szükséges előzetes bejelentkezés emailen, telefonon vagy az órafoglaló rendszeren keresztül pótló csoportba mely hétfőnként 16:45 -kor kerül megtartásra. A pótló csoport is létszámkorlátos, ezért kérjük az előzetes bejelntkezést. A szezon alatt maximum 8 alkalom áll rendelkezésre.

Elhúzodó betegség vagy váratlan sérülés esetén lehetőség van a befizetett tanfolyam részarányos visszatérítésére, ehhez minden esetben előzetes írássos bejelentés szükséges! Kiscsoportos tanfolyamra csak az jelentkezzen, aki szezon végéig szeretné hozni edzésekre a gyerekét!

Sípálya etiket

Kérjük érkezz időben és az órakezdést már beöltözve, sífelszerelésben várjátok a gyerekkel.
Az edzés alatt szülők nem tartozkodhatnak a sípálya területén de az öltöző – melegedő részről rálátás biztosított az edzésekre. Kérjük hogy bekiabálással ne zavard a foglalkozásokat, bármilyen észrevétel, kérdés esetén várd meg az órák végét amikor lehetőség van az oktatóval beszélni. Edzések végén kérjük a felszerelések visszahozatalát a melegedőbe.

Helyszín

A sípálya Budaörs – Újbuda határán helyezkedik el Budapest XI. kerület Vöcsök utca végén, nincs házszám de könnyen észrevehető. A Vöcsök utca jól járható földutca. Kérjük hogy az ott lakók nyugalmáért lassan közlekedj rajta!
Waze használók FreeRide Club Sípálya néven tudnak rákeresni, egyéb navigációval a Budaörsi út 180 -at javasoljuk beírni, ugyanis itt indul a Vöcsök utca. Parkolás telken belül és az utcában is ingyenes. Figyelem aFreeRide Club Iroda máshol helyezkedik el mint a sípálya, ennek címe 2040 Budaörs Otthon köz 6.

Költség

A csoportos tanfolyam díja 85.000 Ft, mely tartalmazza a heti rendszerességű kiscsoportos edzéseket, a sífelszerelés használatot, hiányzás esetén pótlási lehetőséget.
A tanfolyam elkezdésének feltétele a fenti díj kiegyenlítése 2019. szeptember 15.-ig, kivéve a kezdőcsoportok esetében ahol 50% befizetését kérjük előre, a hátralákot pedig legkésőbb november 15.-ig.

Kedvezmények

Testvérek együttes befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk, valamint a régi tanítványoknak aki a 2. szezont kezdi 2.000.-, a 3. szezon esetén 4.000.-, a 4. szezon esetén 6.000.-, az 5. szezon esetén 8.000.-, és a 6. szezon esetén 10.000.- kedvezményt biztosítunk. A testvérkedvezmény és a visszajáró kedvezmény nem összvonható.
Kedvezmények igénybevételének feltétele a határidőre, legkésőbb szeptember 15.-ig történő fizetés, a jogosult kedvezmények hátralék fizetéssel egyidejűleg kerülnek levonásra.

Jelentkezés

Csoportos tanfolyam jelentkezést 3 napon belüli díjfizetéssel véglegesítünk, melynek mértéke 2019. augusztus 20.-előtt történő jelentkezés esetén 40.000 Ft / gyerek, ezt követő jelentkezés esetén a teljes tanfolyami díj.

Fizetés

Utalással a FreeRide Club SzSE OTP-s számlaszámra:11742173-26041571-00000000
Megjegyzésbe kérjük beírni: Tagdíj + gyerek neve + csoport (kezdő / középhaladó mini / középhaladó / haladó csoport)

Személyesen készpénzben vagy egészségpénztár kártyával szabadidő alszámláról a FreeRide Club irodában nyitvatartási időben az alábbiak szerint:

SZEPTEMBER, OKTÓBER: Kedd 14.00-19.00 & Csütörtök 14.00-19.00 NOVEMBER – MÁRCIUS: H-P 14.00-19.00 & Szo 10.00-14.00
ÁPRILIS – AUGUSZTUS: Kedd 14.00-19.00

Hasznos linkek

Kérjük a napi információk eléréséhez a Fb oldalunk követését: http://bit.ly/2fYVN13
Családi sítáboraink már foglalhatóak a szezonra, nézz szét az utazási oldalunkon: http://www.frctravel.hu Síszaküzlet, kölcsönző és szervíz részünket itt tudod megnézni: https://www.simuhely.hu

Kapcsolat

info@freerideclub.hu;

70/949-9565

www.freerideclub.hu