Tanfolyamok

Kiscsoportos tanfolyamok 2018. szeptember 17.-én indulnak, jelentkezni folyamatosan lehet a szabad helyek függvényében! 

A csoportos tanfolyamok szeptember 17.-én indulnak és április 14.-ig tartanak! Kiscsoportos tanfolyamok heti 1 alkalmasak, aki heti 2 alkalommal szeretne járni két különböző csoportot kell választania. A csoportlétszám maximum 7 fő és 2 oktató a kezdő csoportok esetén, a középhaladó, haladó csoportoknál 1 oktató így tudjuk biztosítani a hatékony oktatást. A csoportokat tudásszint és korosztály szerint is bontjuk: kezdő, középhaladó, haladó és verseny utánpótlás (UP)* ezen belül pedig: 4-6 évesek, 6-9 évesek. Egy edzés 60 perc időtartamú. Az edzések hétvégén és ünnepnapokon is megtartásra kerülnek, kivéve a karácsonyi szünet: 2018 december 22. – január 4-ig, március 15-ös szünet: 2019. március 14 – 17-ig.

Testvérek együttes befizetése esetén 10% kedvezményt biztosítunk, valamint a régi tanítványoknak aki a 2. szezont kezdi 2.000.-, a 3. szezon esetén 4.000.-, a 4. szezon esetén 6.000.-, az 5. szezon esetén 8.000ft, és a 6. szezon esetén 10.000ft kedvezményt biztosítunk, melyet a hátralék befizetésekor van lehetőség érvényesíteni, határidőre (szept. 15.-ig) történő fizetés esetén!Jelentkezni az első részlet (40.000ft) befizetésével lehet, a második részlet befizetési határideje szeptember 15. Ez alól kivételt a kezdő csoportok jelentenek, ahol az első két hónapra (szeptember – október) 40.000 ft előleget kérünk a bejelentkezésnél, majd november 15.-ig elegendő rendezni a hátralékot, azaz 40.000 ft-ot. Ennyi idő alatt a kicsiknél is kiderül hogy biztosan tetszik-e nekik a síelés. Az ár magában foglalja a felszerelés (síléc, sícipő, sisak) használatot is.

Csoportos Tanfolyamok

Kezdő – 4 éves kortól lehet rá jelentkezni! Mindenkit várunk aki még nem síelt, illetve ha már síelt de még a pálya tetejéről nem tud biztonságosan lecsúszni, illetve a liftet nem tudja önállóan használni akkor is ide várjuk.

Középhaladó I. mini – Aki már legalább egy szezont síelt oktatóval (magánórában vagy kezdő csoportban), biztonságosan le tud ereszkedni a tanulópályán, önállóan tudja használni a húzós síliftet. 4-6 év közötti gyerekeket várjuk ebbe a csoportba.

Középhaladó II. – A középhaladó I. mini csoportot végigjárt gyerekeknek ajánljuk, illetve aki legalább 2 szezont járt magánórában. Szintén ebbe a csoportba várjuk azokat a gyerekeket akik még csak egy szezont jártak végig, de már 6 év fölöttiek. Alapfeltétel, hogy biztonságosan le tud ereszkedni a tanulópályán, a gyorsítón és hullámpályán, önállóan tudja használni a húzós síliftet.

Haladó – Aki már legalább két szezont síelt oktatóval, gond nélkül lecsúszik az indító rámpától, mer nagy tempóval síelni, tud párhuzamos léccel kanyarodni (vagy a közelébe van), meg tud állni farolva.

Legyél Síversenyző!

*Verseny utánpótlás /UP/

–  Cél a haladó sí technika, az élen vezetett ívek és az alap versenytechnika elsajátítása. A tanfolyam heti 2 alkalommal 90 perces foglalkozást foglal magában, hétfőn és szerdán 17:00-18:30-ig. Aki komolyabban érdeklődik a versenycsapat iránt, ezzel a csapattal fel tud készülni, hogy később a havas versenycsapatba be tudjon kerülni. A szezon folyamán lesz 6-8 alkalom, amikor a csapat tagjai részt vehetnek havas edzéseken Eplényben, valamint részt vehetnek egy műanyagpályás versenysorozaton. Ezen programokról a szeptemberben adunk részletes tájékoztatást, árakról és időpontokról. Természetesen az alap edzésen felül semelyik program nem kötelező, ám ezek segítségével komolyabb, szélesebb spektrumú tudásra tehetnek szert a gyerekek, ahol a műanyagpályás lehetőségeken túl havas és kapus edzéseken tanulhatnak, valamint belekóstolhatnak a versenyzés világába az amatőr versenyeken keresztül.

Snowboard – Cél a haladó snowboard technika és az alap versenytechnika elsajátítása. A tanfolyam heti 1 alkalommal 90 perces foglalkozást foglal magában, szerdánként 18:00-tól. A szezon során lehetőség lesz havas edzéseken is részt venni, illetve a Snowboard szövetség által rendezett versenyeken közösen részt venni.

Választható csoportos tanfolyam időpontok
csoport-idopontokjpeg

Árak

Csoportos Tanfolyam / Snowboard UP
80 000 HUF
  • 60 perc
  • 1 x egy héten
  • Egész szezon
  • Sí felszerelést tartalmazza
  • Pótló órákon való résztvétel
Legyél síversenyző (UP)
160 000 HUF
  • 90 perc
  • 2 x egy héten
  • Egész Szezon
  • Sí felszerelést tartalmazza
  • Pótló órákon való résztvétel
Jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az “üzenet” részbe írd meg a síelő gyerek nevét, születési évét és hogy melyik csoportba szeretnél jelentkezni. Előre is köszönjük! :)

Ha kérdésed van, hívj bátran!

 +36 70 949 95 65