Pár héttel ezelőtt zártuk a sípályát. Lekerült a műanyag, felváltotta a sílécet a kerékpár, jöttek sorra a nyári táborok azzal együtt a felejthetetlen biciklis kalandok.

A héten lemegy az utolsó nyári tábor és felkerül a műanyag. A lécek szervizelve, a sícipők gazdára várva sorakoznak a sí házban. Közben folyamatosan zajlik a beiratkozás a 22/23-as csoportos tanfolyamokra.

Apró felújítások, szépítések, csinosítások után kitárjuk a téli sport szerelmeseinek a nagy kaput és a nyílt napi besíeléstől jövő tavaszig csak csúszunk, nevetünk és csúszunk.

Egészen a nagy hegyekig, apával, anyával, kistesóval, nagytesóval és a nagyszülőkkel karöltve, hiszen nincs szebb és jobb sport, mint síelni a szabadban, elsüllyedni a hóban, szánkózni a kanyarban és élvezni együtt minden pillanatot, mintha sosem múlna el….

 

Ez a sport egy életérzés, tele sok-sok kalanddal. Mindemellett nagy tanító. 

Nem csak csúszni tanít. Megtanít szeretni és tisztelni a természetet, egymást, miközben erősebbé, gyorsabbá, robbanékonyabbá, koncentráltabbá tesz, szinte észrevétlenül.

Mi oktatók pedig alig várjuk, hogy ebben az évben is részesei legyünk annak az útnak, ami egy kisgyerek első próbálgatásaitól a szezon végi csúszásáig vezet. 

Várunk benneteket nagy-nagy szeretettel szeptember 1.-én a nyílt napon vagy utána bármikor egy próba órára!

FRC Team