Mindenki számára kell egy barátságos motiváció, hogy a nyár folyamán is formában maradjon. Hoztunk hát néhány alkalmazást, melyek a segítségedre lehetnek!

Ski Fit 

Egy program, mely formában tart legyél Te bármilyen szinten is a síelésben, több mint 100 féle gyakorlattal és online guide-al! ($12 tagsági díj)

Letöltés

ACTIVEx

Egy ingyenes alkalmazás, melyen belül most a barátaidra is számíthatsz. Keress rá ismerősökre vagy akár idegenekre és egy közös érdeklődési kört megtalálva motiváljátok egymást!

Letöltés

Charity Miles

Legyen az edzésed dupla olyan hasznos! Ez az ingyenes alkalmazás számolja a megtett kilométereidet és annak megfelelően azt bizonyos összegekre válthatod, melyeket aztán eladományozhatsz!

Snow Fitness Workouts App

Ha nem szeretnéd, hogy ugyanazok a gyakorlatsorokat kelljen minden nap megcsinálnod, akkor ez lesz a Te alkalmazásod! Több mint 100 féle 5-10 perces edzések közül válogathatsz, valamint minden egyes nap fogsz valami újat is találni! (ár – $2.99)

Sleep Cycle

A mindennapos edzések után sokan vágyunk egy jól megérdemelt nyugodalmas alvásra! Ez az alkalmazás figyeli, hogy éppen milyen mélyen alszol, statisztikát készít belőle, valamint tudja, hogy mikor vagy ébredés közelében (és nem a legmélyebb álmodban) és ehhez mérten fogja bekapcsolni az ébresztőórád. (ingyenes)

Letöltés

7 Minute Workout

Nincs több kifogás! Ezek a 7 perces edzések pontosan 7 percig tartanak és bárhol elvégezheted a hálószobától kezdve a kert végéig! (ingyenes)

Letöltés

Sworkit

Szimplán dolgozd meg! A legegyszerűbb és legkevésbbé megfélemlítő alkalmazás! A rendszer megkér, hogyállíts be a céljaidat és ahhoz mérten fog Neked edzéseket összeállítani. Az edzéseket könnyű követni és még a felajánlott edzésterv mellett sajátot is készíthetsz. (ingyenes)

Letöltés

Leave a Reply