Magyarország Családbarát Síiskolája

1. Budapest legnagyobb összfelületű műanyag pályája

DCIM100MEDIADJI_0053.JPG

Budaörs/Újbuda határán, az esti órákban az egér útról is jól látható, a FreerideClub Vöcsök utcai, kivilágított síiskolája. Szeptembertől-májusig, a hét minden napján, akár hétvégén is nyitva áll és lehetőséget kínál magán, csoportos, illetve intenzív felnőtt vagy családi órákra egyaránt. Közel negyven képzett sí és gyerekbarát oktatónk adja át tudását és a sísport iránti szeretetét gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. A pályarendszerünk lehetőséget kínál a differenciált oktatásra, így kezdő, vagy akár gyakorlott síelő is biztonságban készülhet a szezonra.

2. Családi sítáborok széles kínálata 

sitaborok

Gyermekkorunkban szüleinkkel együtt töltöttük a szünidőt a havas hegyekben. Velük együtt élveztük a hó adta örömöket és együtt élhettük át a tudás gyarapodását és ezzel együtt az élményt, amit örökre szívünkbe zártunk. 

Éppen ezért az elsődleges szempontja klubunknak, a családi táboraink széles kínálata, arra és azon való biztonságos és élményekkel teli felkészülés és oktatás. 

Csoportjainkat tudáshoz mérten állítjuk össze, oktatóink felelősségteljes felügyeletével.  Ameddig a gyermekek tanulnak és fejlődnek, a szülők nyugalomban síelhetnek és tölthetnek el időt, akár kettesben, vagy barátokkal egyaránt. Fontosnak tartjuk a közösség építését, melyhez különböző pályán kívüli interaktív szórakozási lehetőségeket, programokat biztosítunk.

3. Biztonságos pihenés utazási irodánkon keresztül

kepernyofoto-2018-09-13-16-49-17

A mai rohanó világban a családi szünidő értéke felbecsülhetetlen, melyet fontosnak tartunk magunk is.

Rengeteg kellemetlenség érhet, amely megkeserítheti ezeket az értékes napokat. 

Utazási irodánk keretein belül, a szünidődet biztonságban tudthatod, hiszen külföldi szállásadó partnereinkkel kialakult jó, helyenként baráti viszony, valamint a szakmai háttér kellő biztosíték mindehhez.

Ne feledd, utazási irodai háttér nélkül, nincs garantált minőségi szervezés. 

4. Gyerekbarát oktatók

_27a6955

Oktatóink képzése, továbbképzése az FRC saját felelőssége. Mind műanyagon, mind havon folyamatos lehetőséget kínálunk a fejlődéshez. Mindemellett rendkívül fontosnak tartjuk a gyermekekkel való baráti kommunikációt, hiszen “szórakozva, biztonságban síelni tanulni” pályánk egyik mottója. Éves nyitó és záró programjainkon, csoportos és magán képzéseinken, utazásainkon, a rengeteg mosolygós gyermekarc ad visszajelzést számunkra, hogy amiben hiszünk, amiért vagyunk, azzal örömet okozunk az egész család számára.

5. Versenyzési lehetőség a FreerideRaceTeam keretein belül

q27a9113

Egy éves volt a RaceTeam, mikor a lányom a nappaliban leült mellém a díványra és azt mondta, -szeretnék síversenyző lenni!
Vele együtt indult a második szezon. Így apaként és edzőként is megélem azokat a mindennapokat, amit a többi gyermek szülei. Az idei szezon válogatott 20 fővel startol, köztük számos korosztályos magyar bajnokkal és sikeres sportolóval, akikből akár oktatói szinten is viszont találkozhatunk a jövőben. Ez a csapat folyamatosan fejlődik és teret ad azoknak a gyermekeknek, akik a síelést versenyszerűen, akár a későbbiekben szakmaként kívánják gyakorolni. 

Hiszünk abban, hogy egy klub szakmai csúcsát, saját sikeres versenycsapata hűen tükrözi. Ma már nem csak erre a csapatra, de az FRC saját szervezésű és igen sikeres Hómenők kupasorozáta is egyaránt büszkék lehetünk. 

6. Személyre szabott, tanácsadással és garanciával egybekötött vásárlási lehetőség.

A nem megfelelő felszereléssel, akár egy teljes családi utazás élménye, az oktatás szinvonala  fulladhat kudarcba, nem beszélve az esetleges sérülési lehetőségekről. Oktatóink, vagy akár boltvezetőnk személyre szabottan állítja össze azt a felszerelést, ami elengedhetetlen a biztonságos és élvezhető havas terephez és körülményekhez. Aki úgy érzi tudása megengedheti, webshopon keresztül is házhoz rendelheti a kiválasztott felszerelését, kiegészítőjét. Garanciát vállalunk minden nálunk vásárolt és általunk javasolt termékre, hiszen fontosnak tartjuk, hogy klubtagjaink ezen igényeit is teljes körűen kielégítsük.

7. Síszervíz, kölcsönzés 

untitled

Bérlés, illetve szervíz lehetőséget is kínálunk. Mindkettőt személyesen és online is intézheted, ahogy kényelmesnek találod, próbálni viszont csak a helyszínen van lehetőség.
Az idei szezonban Szervizeld magad! workshoppunk, az aktív apukák, gyermekek, akár anyukák programja is lehet, hiszen az utazásra való felkészülés, ugyan olyan kalanddá válhat, mint maga a síelés.

8. Kaland, élmény, közöség télen-nyáron

untitled

Évről évre fejlődő, nyári gyermek, napközis, illetve családi táborainkhoz, egyre több klubtagunk csatlakozik. Biciklis túráink itthon és a környező országokban egyre kedveltebbek. Táboraink hol kényelmesebbek, hol intenzívebbek, de mindenképpen kalandosak, minden korosztály számára. 

9. A közösség ereje

5t1a6989

Számtalan barátság, üzlet, szerelem, házasság és család született a szemünk előtt az évek alatt. Ígyhát bátran kijelenthetem, hogy egy olyan klubbá váltunk, ahol a közösség ereje, a klubélet egyik tartó pillére.  Az évről évre közösen töltött szünidők, élmények, ugyan olyan meghatározóak számunkra, mind a sítudás megszerzése. Mert szerintünk a legjobb síelő, az aki a legjobban szórakozik! Válassz családi táboraink közül, fejlődj és élvezd a pihenést közösségünkben.

10. Klubtagjaink síelés iránti szeretete az elmúlt tíz év alatt megszerzett közös élmény alapján

_mg_1232

10 év alatt több mint 1000 havon töltött nap, több ezer oktatáson részt vett fő, több száz boldog család, és mostanra több mint 10.000-es közösségi oldal ahol velünk együtt, közösen élvezhetjük a téli sportok örömét! Köszönjük Nektek, hogy vagytok nekünk és hogy szerettek minket!🙏🏼 Igérjük, hogy még nagyobb erővel folytatjuk és fejlesztjük a FreeRide Club-ot és reméljük még sokszor ünnepelhetünk ilyén szép kerek évfordulókat!😍👏🏼

FreeRide Club – kaland, élmény, közösség

Leave a Reply