Valljuk be, néha azért ellustulunk.

Amíg mások egész nyáron a “beach-body”-ra gyúrnak mi a tél gyermekei elsorvadunk… 😀 Azért, hogy ezt elkerüljük, hoztunk néhány titkos tippet a profiktól!

1. TV nézés közben ülj le és állj fel párszor a kanapéból. Ez a hihetetlenül hatásos láb gyakorlat egész szezonban segíteni fog, hogy elérd a síliftet!

2. Vegyél egy kis gyereket, aki egy nap 4-5 órán keresztül finoman ütögeti a térdedet. A nyár egy veszélyes időszak az ellustulásra, de a folyamatos fájdalom segíteni fog, hogy egész szezonban felkészült legyél.

3. Ne hagyj ki egy napot sem ivás nélkül! Meginni egy sört a haverokkal délután 3-kor, 4-5 alkalommal egy héten tökéletes, hogy fitten tartsd magad az Ápres Ski-re!

4. Versenyzőknek tökéletes edzés, ha autóval a felújításoknál szlalomozunk a kirakott bólyák között, ez egész évben éles és gyors reakcióidőt eredményez.

5. Járj munkába sífelszerelésben, jó vastag kesztyűben! Így nem fogsz elszokni a sífelszerelésben való mozgástól a szezonra. Használd gyakran a mosdót, hogy gyakorold a vastag kesztyűben történő mellékhelység használatot, így télen nem fogod elhagyni azt a hóban.

6. Viseld a síbakancsod a házad körül. Ez ideális, hogy formára öntsd a lábfejedet és emlékeztet arra, hogy a síbakancs a világ legkényelmetlenebb találmánya!

7. Egyél sok sülkrumplit és rántott húst, mert a síszezonban sem lesz másképp és a gyomornak akklimatizálódnia kell!

8. Pihenj egyet, mert a szezonban ilyenre nem lesz időd!

 

Forrás: powder.com

Leave a Reply