Helyszín: Venice Beach Cable Park, 2481. Velence, Strand u.1.

Időpont: 2018. május 12. 9.30-16.00
HÓMENŐK összetett eredményhirdetés 15:00kor

Menetrend, programok:
9:30 – karszalag átvétel a mobilszínpadnál, mely a programokon való részvételre jogosít fel (előzetes regisztrációhoz kötött a www.homenok.hu oldalon keresztül)

10.00 – tókerülő bringázás – indulás a mobilszínpadtól, biciklit és felszerelést hozni kell, a helyszínen nem lesz lehetőség bérlésre! Útközben két frissítő pontot létesítünk melynek pontos helyszíneit az indulás előtt kiosztásra kerülő térképeken jelzünk. A túra nagyjából 3 órás időtartamú.

10:00-12:00 wakeboard / vízisí TANULÓ ÓRA költségtérítéses program melyet a Venice Beach Cable Park biztosít (https://www.venicebeachcablepark.hu)
10:00 vagy 11:00 -ás kezdéssel tanuló órára lehet bejelentkezni, melynek díja 4000ft /fő/ 60 perc felszerelés használattal és oktatással együtt. (Rutinosabb wakeboardosoknak normál sebességű pályán 12:00 után lesz lehetőség csúszni)

11.00 – 14.30-ig fél óránként SUP túrát indítunk, egyszerre maximum 5 fővel
Mentőmellényről és SUP -ról mi gondoskodunk, de váltóruha és törölköző legyen mindenkinél! (Mi is az a SUP? –https://www.frctravel.hu/termekkategoria/sup/)

11.00 – 14.30-ig “Ki a legügyesebb síelő szárazon?” címmel teszt versenyt hirdetünk!
A résztvevők különféle koordinációs és állloképességi gyakorlatokat kell végrehajtsanak, a teszt során korosztályonként a legügyesebb gyerekeket oklevéllel díjazzuk.

Ügyességi pálya feladatok:
– ingafutás 5m – 10m
– kis gát szökdelés páros lábon
– cik-cak futás (rugós stangli kerülés)
– koordinációs létrában egy lábon szökdelés
– cik-cak szökdelés páros lábon

Értékelés: a feladatokat időre kell végrehajtani, rossz végrehajtáskor hibapontot adunk (pl. páros lábon vagy egy lábon szökdelés rossz kivitelezése, gát feldöntése, koordinációs létrán..) Hibapontonként + 2mp kerül hozzáírásra az elért időhöz.

Korocsoport besorolások: 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008-07, 2006-05, 2004-03, 2002-00

Fokozottan felhívjuk a kedves szülők és gyerekek figyelmét a verseny teszt jellegére, első a jó hangulat és hogy a gyerekek jól érezzék magukat valamint a tapasztalatszerzés ezen az első alkalommal megrendezésre kerülő versenyszámban! Részletek hamarosan!

15.00kor Hómenők Kupasorozat összetett díjkiosztója a színpadnál

ÉTEL/ITAL: egész nap rendelkezésre áll a wakeboard pálya bárja valamint strandbüfék de bátran hozhatsz magaddal piknik kosarat is!

MIT HOZZAK MAGAMMAL? – választott sporthoz sportfelszerelést, strandjátékokat, jókedvet:)
(SUP és wakeboard/vízisí felszerelés helyszínen rendelkezésre áll, kerékpárt hozni kell!)

A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a www.homenok.hu oldalon keresztül 2018. május 10.-ig!
(Május 10.-e után elküldött regisztrációk díjkötelesek, melynek ára 3.000ft/család. Ennek oka, hogy az utolsó pillanatban jelentkezőkkel mindig plusz munkánk adódik, és nagy mértékben megnehezíti a precíz előkészületeket, ezért kérjük jelentkezz időben!)

A regisztrált vendégek a helyszínen karszalag átvételét követően lesznek jogosultak a programokon való részvételre. Kivéve Hómenők díjkiosztó!

A program bárki számára nyitott függetlenül a Hómenők sorozaton való részvételtől vagy FreeRide Club tagságtól, szóval bátran szólj ismerőseidnek, barátaidnak is! A programokon mindenki saját felelősségre vesz részt, kiskorúak szülői felőgyelettel vehetnek részt a programokon. Kérjük hogy a vízi programokon fokozott figyelemmel vegyetek részt! A rendezvényen előforduló balesetért a szervező FreeRide Club SE nem vállal felelősséget.

Leave a Reply