Legyen sérülésmentes és (siker)élményekkel teli az idei síelésetek!

Ehhez Gaál Attilát hívtuk segítségül – aki erőnléti és személyi edző és többek között a Free Ride Club versenyzőinek is az edzője. Olyan egyensúly és koordinációs gyakorlatokat mutatunk be, amelyek felkészítenek a síszezonra.

Nézd meg videónkat!

Ezek a gyakorlatok hozzásegítenek ahhoz, hogy stabilabban tudj megállni a lábadon és a síléceken. Hogy erősebb legyen a lábad -jobban bírd a kanyarokat és a terheléseket. Hogy jobb legyen a lábad állóképessége és tovább bírd a csúszást. Hogy jól tudj reagálni a kívülről jövő ingerekre ( akár a talaj irányából: bucka érkezik, akár felülről – egy társ, oszlop stb.)

Az 5-ből 4 gyakorlat eszköz nélkül elvégezhető. Ezekkel önmagában nagyon szépen erősítheted a lábad erejét, koordinációját, egyensúlyát is. Ha szeretnéd még magasabbra emelni koordinációs és egyensúlyi kihívást edzésedben, gyerekeid edzésében és ezáltal értelemszerűen ügyesebbé vállni akkor ajánljuk figyelmedbe a Stability Board-ot, mellyel otthon is tudsz edzeni. És persze azt se felejtsétek el, hogy várunk Titeket szeretettel a műanyag sípályánkon – amennyiben kezdőként szeretnél egy kicsit nagyobb magabiztosságra szert tenni a havon! 🙂 Amennyiben kérdésed van keress minket bizalommal 🙂

👉🏽Linkek:
• Síiskola:
http://www.freerideclub.hu
• Stability workout: https://stabilityworkout.hu/stability…